ArboTeam loopt voorop in veiligheid

Omdat wij bij ArboTeam niet langer bestanden met vertrouwelijk gegevens uit willen wisselen via de e-mail – of andere onveilige kanalen – hebben wij ArboSafe in het leven geroepen. Via dit platform kunt u bestanden met ons uitwisselen. Op deze manier hebben wij de persoonlijke gegevens en privacy van u en uw werknemers gewaarborgd. Niet alleen ArboTeam hecht hier veel waarde aan, ook vanuit de Europese Unie zijn organisaties vanaf 25 mei 2018 verplicht om op een andere, veiligere manier met persoonsgegevens om te gaan. Vanaf die datum is de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze Europa-brede wetgeving vervangt de Wet Bescherming persoonsgegevens (Wbp). Meer informatie over de AVG vindt u hier.

Via ArboSafe kunt u een door ons klaargezet bestand downloaden, of uw eigen bestanden uploaden. U dient het bestand vervolgens zelf met een collega van Insucare te delen, of u sleept het bestand naar een zogenaamde gedeelde map waar meerdere Insucare collega’s aan deelnemen (te herkennen aan het tekentje). Indien er in een gedeelde map bestanden worden gezet of gewijzigd ontvangen alle gebruikers een e-mailnotificatie.

Door gebruik te maken van ArboSafe gaat u op een verantwoordelijke manier om met de vertrouwelijke gegevens van uw werknemers. Voor ArboTeam is het erg belangrijk om compliant te zijn met de huidige (en toekomstige) wet- en regelgeving. Heeft u vragen over het gebruik van ArboSafe dan kunt u contact opnemen via 040-2370400 of via info@arboteam.nl.