Françoise Kappé

Françoise Kappé stelt zich aan u voor!

Nieuwe Casemanager Verzuim

Vanaf 1 mei versterk ik als Casemanager het team van ArboTeam.

Na 8 jaar lang te hebben gewerkt in de culturele sector in een generalistische functie met focus op HRM en interne bedrijfsvoering heb ik begin dit jaar, op ruim de helft van mijn werkende carrière en na een intensieve maar interessante zoektocht, een carrière switch gemaakt. Ik wilde me heel graag specialiseren binnen het vakgebied van HRM en ben begin dit jaar gestart met de CROV opleiding: Casemanager Regie op Verzuim.

Verzuim en preventief verzuim is 8 jaar lang een onderdeel van mijn functie geweest en dat specifieke onderdeel van HRM heeft me altijd enorm geboeid. Naast mijn ervaring in de culturele sector heb ik ruim 20 jaar ervaring als consultant in de werving en selectie, recruitment en re-integratie.

Met al mijn werk- en levenservaring én mijn specialisme in de complexe, interessante wet- en regelgeving van verzuim, en mijn ervaring in coachende en sturende gesprekken kan ik mijn toegevoegde waarde bieden voor zowel werkgever als werknemer. Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn collega’s de groei en ambitie van ArboTeam verder vorm te geven.

Françoise Kappé
Casemanager ArboTeam