Is uw bedrijf het vitaalste bedrijf van Nederland?

Pieter van den Hoogenband gaat namens zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland op zoek naar het bedrijf dat het meest investeert in het vitaal houden van zijn medewerkers. De olympisch zwemkampioen maakt op 19 november bekend welk bedrijf zich Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018 mag noemen.

Medewerkers die mentaal, emotioneel en fysiek veerkrachtig zijn, zijn gelukkiger. Ook zijn ze productiever, minder vaak ziek en voelen zich verantwoordelijker voor hun gezondheid en inzetbaarheid.

“In een tijd waarin stress en burn-outs steeds vaker voorkomen, is het voor u als werkgever nog belangrijker om samen met uw medewerkers te investeren in vitaliteit en gezondheid. Energieke medewerkers hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. ”

De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat, naast Pieter van den Hoogenband, onder anderen uit hoogleraar Klinische Neuropsychologie Erik Scherder en directeur MKB-Nederland Leendert-Jan Visser. Na de sluiting van de inschrijving wordt uit elke provincie een winnaar gekozen. De jury maakt samen met presentator Arie Boomsma maandag 19 november in het DeLaMar Theater bekend welke provinciale winnaar zich ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ mag noemen.
U kunt uw bedrijf aanmelden via: https://vitaalstebedrijf.nl/ inschrijven en direct de Vscan invullen. Deze scan geeft u inzicht in de vitaliteit van uw organisatie en in mogelijke verbeterpunten.