• Stress op werkvloer

Stress; van signaleren tot activeren van uw werknemer

In samenwerking met Cynthia Beijdorff, een van onze coaches binnen ons netwerk, hebben wij een praktijkgerichte training ontwikkeld:  “Stress; van signaleren tot activeren van uw werknemer”.

De training bestaat uit twee dagen:

Training 1: ‘Signaleren: stress op de werkvloer’

Tijdens de eerste interactieve dag verdiept u zich in uw eigen ervaringen en leert u eenvoudige en effectieve technieken die direct toegepast kunnen worden. Na deze dag heeft u meer grip op de problematiek op de werkplek.

Training 2: ‘Activeren: motiverende gespreksvoering’

De tweede trainingsdag geeft u de tools om de vervolgstap te zetten: het gesprek met uw werknemer. U ontwikkelt uw gesprekstechniek om uw werknemer nog beter te begeleiden, te activeren en te motiveren.

De casemanager van ArboTeam is beide dagen aanwezig om alle vragen in het kader van de wet- en regelgeving direct te beantwoorden.

Voor wie?           HR-professionals en leidinggevenden
Resultaat:          Als HR professional of leidinggevende krijgt u meer grip op stress en burn-out op de werkvloer
Aantal:                Maximaal 14 deelnemers

Wij nodigen u uit actief aan de slag te gaan door te leren en kennis te delen in een prachtige omgeving. Kloosterhotel Zin verzorgt ons de gehele dag met heerlijke koffie, lunch, versnaperingen en een korte borrel om de dag af te sluiten. Ook na de trainingen zullen wij een moment bieden waarop u met uw ervaringen uit de praktijk bij ons terecht kunt.

Wilt u deelnemen aan één of beide trainingen? Schrijf u direct in via het inschrijfformulier. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op telefoonnummer 040-3043040 of stuur een e-mail naar info@arboteam.nl.

Schrijf u nu alvast in voor 2019!

4 + 0 = ?