Workshops & Trainingen

Workshop: Introductie Arbo en Verzuim

Een ziekmelding vraagt om een hele keten van acties. De Wet verbetering Poortwachter stelt eisen aan u, uw verzekeraar houdt u aan bepaalde voorwaarden en u heeft tot maximaal 12 jaar kosten voor een arbeidsongeschikte werknemer. Wilt u zelf graag meer grip krijgen of meer informatie over WvP?

Onderwerp: deze workshop informeert de deelnemers over alle relevante wet en regelgeving en de financiële risico’s rondom verzuim.

Voor wie: ondernemers, financiële experts, HR-managers of -professionals, maar ook voor leidinggevenden en managers.

INSCHRIJVEN

Meest gekozen

Training: Stress; van signaleren tot activeren van uw werknemer

In samenwerking met Cynthia Beijdorff, een van onze coaches binnen ons netwerk, hebben wij een praktijkgerichte training ontwikkeld.  Deze training bestaat uit 2 losse dagen. Na deze dagen heeft u meer grip op de problematiek op de werkplek en u ontwikkelt uw gesprekstechniek om uw werknemer nog beter te begeleiden, te activeren en te motiveren.

Onderwerp: tijdens de eerste interactieve dag verdiept u zich in uw eigen ervaringen en leert u eenvoudige en effectieve technieken die direct toegepast kunnen worden. De tweede trainingsdag geeft u de tools om de vervolgstap te zetten: het gesprek met uw werknemer.

Voor wie: hr-professionals en leidinggevenden

INSCHRIJVEN

Thema-Workshop

Regelmatig bieden wij een thema workshop aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Per workshop komt een actueel onderwerp aan bod. Denk aan:

  • Stressklachten op het werk
  • Leeftijdsfasebewust beleid
  • Sociale veiligheid op de werkvloer

INSCHRIJVEN