Landelijk netwerk

ArboTeam heeft een landelijk netwerk met bedrijfsartsen,
arbeidsdeskundigen en arbo- specialisten

ArboTeam ontzorgt landelijk!

Bel direct met onze specialisten,
bel: 040-3043040

Op zoek naar een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige of andere arbo-specialisten nabij de locatie van uw onderneming of in de buurt van de woonplaats van uw werknemer? ArboTeam vormt samen met vaste bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen één team om uw werknemer zo snel en duurzaam mogelijk te begeleiden naar herstel. Dit doen wij door heel Nederland door middel van ons uitgebreide netwerk. Zo hoeft uw werknemer niet langer te reizen dan noodzakelijk. Juist ook voor de werkgever die landelijk vestigingen heeft.

Of stuur een email via onze contactpagina.

ArboTeam selecteert deze bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen zorgvuldig aan de hand van certificering, ervaring en specialisme. En altijd op basis van een persoonlijke kennismaking voordat wij een samenwerking aangaan. Zo kunnen we de juiste begeleiding inzetten die nodig is aan de hand van onze visie en is de lijn tussen de werkgever, werknemer, ArboTeam en de bedrijfsarts korter.

De werkwijze van al onze bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen kenmerkt zich door een proactieve, signalerende houding waarbij uw vraag als werkgever wordt beantwoord met een concreet en hanteerbaar advies. Dit voor een vast tarief per uur.

Landelijk netwerk Bedrijfsartsen - ArboTeam
  • LANDELIJKE DEKKING
    • Bedrijfsartsen
    • Arbeidsdeskundigen
    • Arbo-specialisten

Bent u bedrijfsarts, arbeidsdeskundige of andere arbo-specialist en u wilt kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in.

Kennismaken?