ArboTeam - infographic

Snel contact opnemen?
Bel 040 23 13 850

Wat uw vraag ook is, wij geven onafhankelijk en toekomstgericht advies met aandacht voor de persoonlijke situatie van u en uw mensen.

Over ArboTeam

Focus op de mens, zicht op de regels

Wij geloven in werkgevers die hun mensen op één zetten. Met onze onafhankelijke, toekomstgerichte adviezen op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg dragen wij bij aan uw succes. Goede arbeidsvoorwaarden en afspraken tussen werkgever en werknemer staan voor goed werkgeverschap. Wij houden altijd zicht op de wet- en regelgeving in combinatie met onze aandacht voor de mens en de persoonlijke situatie van uw medewerkers. Overal en altijd.

Wat uw vraag ook is, wij geven onafhankelijk en toekomstgericht advies met aandacht voor de persoonlijke situatie van u en uw mensen. Wij staan bekend om onze deskundige en toegankelijke klantcontact. Wij informeren proactief bij wijzigingen in wetten, regelingen, of als we ontwikkelingen zien in het personeelsbestand. Dagelijks verplaatsen wij ons in uiteenlopende opdrachtgevers die hun medewerkers op nummer één hebben staan. De specialisten van Insucare en ArboTeam werken allemaal samen. Dat betekent dat we snel schakelen tussen de vraagstukken op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg.

Goed werkgeverschap

Met onze adviezen, oplossingen en services op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg leveren wij al sinds 2002 een belangrijke bijdrage aan goed werkgeverschap. Sinds onze start laten wij individuele medewerkers opbloeien in de bescherming van het collectief. Door goede regelingen ontzorgen we de werkgevers. Daarin bieden wij maatwerk. Uw vragen pakken we zorgvuldig op en we maken verwachtingen waar. Werknemers kunnen immers niet de financiële risico’s dragen als er iets gebeurt. Daarom willen wij de situatie van uw bedrijf en uw medewerkers goed begrijpen.

Door onze brede kennis en ervaring adviseren wij u en uw medewerkers optimaal. Tijdens het volledige arbeidsproces, en zelfs daarna. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want wij geloven in duurzame relaties. Al sinds 2002, en dat blijft zo.

Arbo

Verzuim gaat over mensen die ziek zijn. Voor u als werkgever gaat het verder dan dat. Wij helpen u bij het vinden van een goede balans tussen mens en organisatie in de aanpak van ziekteverzuim, met zicht op de wettelijke kaders.

Inkomen

U waarborgt de continuïteit van uw organisatie. Ook uw medewerkers verdienen bescherming tegen onverwachte inkomensverliezen door arbeidsongeschiktheid. Wij bieden onafhankelijk advies over inkomensverzekeringen.

Zorg

Wij begrijpen dat de keuze van uw medewerkers voor een goede zorgverzekering ook voor u van belang is. Een collectieve zorgverzekering en onze persoonlijke ondersteuning voor uw medewerkers biedt uitkomst.

Pensioen

Met een pensioenregeling zorgt u, niet alleen nu maar ook later, voor uw medewerkers. De complexe materie maken wij toegankelijk. Wij begeleiden u van de analyse van uw wensen naar de inrichting van de best passende regeling.

Financieel inzicht

U wilt financieel fitte medewerkers. Wij helpen door persoonlijke begeleiding waarin we letterlijk laten zien hoe bestaande regelingen werken en vooral hoe de medewerker daar zelf invloed op uit kan oefenen.